Intrebari frecvente.

.

.

.

NE PLAC FOTOGRAFIILE REALIZATE DE TINE SI NE DORIM SA FI PREZENT LA NUNTA NOASTRA.CARE SUNT URMATORI PASI?

Cel mai usor mod de a verifica disponibilitatea mea este sa complectati Formularul de Contact sau prin e-mail la mihairujacontact@gmail.com.Va rog sa includeti in mesajul vostru cat mai multe detalii legate de eveniment,cum ar fi: data,locatia,Restaurant,etc.

.

.

DE UNDE SUNTETI? VA DEPLASATI SI IN ALTE LOCALITATI?

Sunt din Alba Iulia,dar ma deplasez cu mare placere oriunde in tara sau in strainatate:) Ma fascineaza sa cunosc oameni,locuri,orase,culturi cat si obiceiuri specifice zonei din care faceti parte.

.

.

OFERITI PACHETE FOTO-VIDEO?

Evident ca nu! Sunt fotograf, deci nu va pot oferi decât servicii de fotografie. Daca vreti, însa, va pot recomanda cu placere un coleg videograf dintre cei cu care am colaborat si despre care stiu ca va poate livra un material de calitate.

.

.

CATI FOTOGRAFI SUNTETI? CINE VINE LA NUNTA?

Sunt un singur fotograf (Mihai) si eu voi fi prezent la nunta voastra,ocazional sunt insotit de un asistent.In cele mai multe cazuri fotografiez singur pentru a pastra acelasi stil si acelasi mod de lucru pe tot parcursul evenimentului.Desigur daca credeti ca aveti o nunta foarte mare la cerere pot angaja un al doilea fotograf.

.

.

CAT DUREAZA PANA PRIMIM FOTOGRAFIILE?

De obicei dureaza intre 6-8 saptamani pana cand fotografiile sunt gata,dar trebuie sa tineti cont ca fiecare fotografie este prelucrata in parte si vreau sa-i acord fiecareia timp necesar pentru a relata cel mai bine povestea voastra.

.

.

CATE FOTOGRAFII VOM PRIMI?PE CE SUPORT?

Numarul fotografiilor poate varia de la un eveniment la altul,in functie de desfasurarea acestuia.Din experienta nuntilor fotografiate pot sa spun ca veti primi cel mai probabil aproximativ 700 de fotografii.Fotografiile se vor preda pe Stick USB(vezi oferta),dar la cerere si pe DVD cu carcasa personalizata.

.

.

ESTE INCLUSA CUNUNIA CIVILA IN PACHET?

Daca are loc in ziua nunti,este inclusa.Daca este programata in alta zi Nu este gratuita dar are un pret special(vezi oferta).De preferat ar fi sa aiba loc in cursul saptamani pentru a  nu coincide cu alta nunta deja programata.Daca are loc in weekend se poate verifica disponibilitatea mea,poate sunt liber si pot fi prezent la cununie.Daca are loc la o distanta mai mare de 50km de Alba Iulia,se va percepe un cost pentru transport sau cazare daca este necesara.

.

.

SUNT COSTURI ADITIONALE DACA AM NUNTA IN ALTA LOCALITATE sau SEDINTA FOTO DUPA NUNTA INTR-O LOCATIE INDEPARTATA?

Se percep anumite costuri pentru transport sau cazare daca este necesara pentru nuntiile la o distanta considerabila.Pentru sedintele foto dupa nunta(Trash the dress) se percepe la fel transport sau cazare daca este necesara.

Va rog sa ma anuntati despre aceste aspecte si vom alege cea mai buna varianta.Multumesc!

EX: Daca sedinta foto dupa nunta(Trash the dress) vreti sa o facem la VENETIA (Italia) logic ca se vor percep costuri pentru transport si cazare.(Aceste costuri nu sunt incluse in PACHETUL ales de voi)